walter pater mona lisa essay vocabulary for ielts essays pdf argument counter argument rebuttal essay professional custom essays anzac spirit essay example eu law essay

PRODUCTEN

Zakelijk

Automatisering

MeerServices verzorgt volledige automatiseringsprojecten binnen de MKB sector. De werkzaamheden die worden uitgevoerd in deze sector zijn erg uiteenlopend: van het uitbrengen van een advies voor de automatisering tot het plaatsen en onderhouden van complete netwerken, infrastructuren en server/cliënt omgevingen. Uiteraard allemaal geleverd met mainstream A-merk apparatuur toegespitst op de vragen en eisen van u, de klant, en bekeken door een technisch analist. Bij een server omgeving moet worden gedacht aan Microsoft Windows 2012 / 2016 netwerken voorzien van alle faciliteiten, E-mail (Exchange), WebServices (IIS) File- & Printerservices.

De volgende producten worden door ons geleverd.

Business Partner Portal

Als klant van MeerServices krijgt u d.m.v. gebruikersnaam en wachtwoord de beschikking over ons Business Partner Portal. Hiermee krijgt u totale toegang tot alle informatie wat betreft uw automatisering. Reparatie- & orderstatus zijn één van de handige informatiebronnen ingebouwd in dit systeem.

IT Beheer & Support

Voor uw bedrijf in het MKB is een optimaal werkende ICT omgeving onmisbaar. Wij adviseren, leveren en onderhouden uw hardware, software, netwerk, en back-up. Tevens zorgen wij voor een veilige omgeving van uw applicaties, data en systemen. MKB bedrijven hebben vaak geen eigen systeembeheerder in dienst. Maar waarschijnlijk is ICT binnen uw bedrijf in de loop van tijd een onmisbaar onderdeel geworden. Tesla kan het systeembeheer en netwerkbeheer op zich nemen zodat de ICT omgeving gezond en up-to-date blijft.We analyseren, adviseren, installeren en beheren uw ICT omgeving op afstand of op locatie. Hierbij gaan we uit van uw behoefte en niet van wat er technisch allemaal mogelijk is. Ieder bedrijf is uniek dus ook de inrichting van de ICT omgeving. Vragen over systeembeheer of op zoek naar een ICT oplossing? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw situatie.

Monitoring

Systeembeheerders moeten elk moment van de dag waakzaam zijn. Verliest u de status van je netwerk en servers even uit het oog, dan speelt u met vuur. Met onze netwerkmonitor oplossing heeft u 24/7 een bewaking van het functioneren van uw netwerk.

Voice over IP oplossingen

VoIP staat voor Voice over IP, oftewel bellen via het internet. Hierbij wordt uw huidige netwerk en internetverbinding gebruikt voor het bellen. Wij richten voor u een online telefooncentrale in, met de telefoontoestellen, volledig naar uw wens. Keuzemenus, belgroepen, persoonsnummers, computer intergratie of gespreks opname, alles is mogelijk. Vrijheid en flexibiliteitOmdat de telefooncentrale vanaf elke plek met een internetverbinding te benaderen is, is bellen via VoIP zeer flexibel. Een geconfigureerd VoIP toestel wordt aangesloten op een internetverbinding en u bent direct bereikbaar. Of u nu thuis werkt, op een flexwerkplek of op kantoor: klanten kunnen uw bedrijf altijd bereiken op hetzelfde centrale telefoonnummer. Heeft u interesse in VoIP of wilt u eens de voordelen van VoIP voor uw bedrijf zien, neem dan contact met ons op. Wij leggen u het graag uit!

Hardware en Software

Veilige, betrouwbare oplossingen voor zekere, afgeschermde netwerken. Oplossingen op het gebied van Firewalls, AntiSpam, AntiVirus, Intrusion detection, Phishing, Spyware, Content filtering en authenticatie zijn de hoofdingrediënten voor onze security-lijn. En mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen dan hebben we hoogstaande noodstroomvoorzieningen met krachtige UPS’en.

Service informatie

Bestel informatie

Over MeerWebwinkel

MeerWebwinkel 
Is een onderdeel van Meerservices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis

Algemene voorwaarden | Privacy policy | Copyright © Meerservices 2015