Producten

Overig

Waarom MeerServices

Zakelijk

Automatisering

MeerServices verzorgt volledige automatiseringsprojecten binnen de MKB sector. De werkzaamheden die worden uitgevoerd in deze sector zijn erg uiteenlopend: van het uitbrengen van een advies voor de automatisering tot het plaatsen en onderhouden van complete netwerken, infrastructuren en server/cliënt omgevingen. Uiteraard allemaal geleverd met mainstream A-merk apparatuur toegespitst op de vragen en eisen van u, de klant, en bekeken door een technisch analist. Bij een server omgeving moet worden gedacht aan Microsoft Windows 2012 / 2016 netwerken voorzien van alle faciliteiten, E-mail (Exchange), WebServices (IIS) File- & Printerservices.

 

Business Partner Portal

Als klant van MeerServices krijgt u d.m.v. gebruikersnaam en wachtwoord de beschikking over ons Business Partner Portal. Hiermee krijgt u totale toegang tot alle informatie wat betreft uw automatisering. Reparatie- & orderstatus zijn één van de handige informatiebronnen ingebouwd in dit systeem.

 

MSWelcome

MSWelcome 2.0
Wilt u uw gasten op een professionele manier verwelkomen? En wilt u af van dat oude aanwezig-/afwezigbord dat nooit wordt bijgehouden? Dan is MSWelcome 2.0 hiervoor dé oplossing. MSWelcome 2.0 is de moderne, digitale versie van het welbekende aanwezig-/afwezigbordje samengevoegd met bedrijfsinfo en welkomsbord. En dit alles volledig automatisch.
Laat bijv. weten welke klant u verwelkomt of welke medewerker op vakantie of jarig is. En presenteer uw bedrijfsfoto’s.

Voordelen

Presentatie voor in de welkomsthal van uw bedrijf of op welke andere plek dan ook.
– Aan te passen aan uw huisstijl, duidelijk en up-to-date.
– Gemakkelijk aan te passen meldingen en bedrijfsinformatie.
– Automatische on-line updates
– Gemachtigden (receptioniste) kunnen inloggen via intra-/internet om aanpassingen te maken.
– Medewerkers (pc’s) worden automatisch aanwezig/afwezig gemeld.
– Zeer eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te configureren.
– Meerdere pagina’s wisselen elkaar af (aan-/afwezig, weer/datum/tijd informatie, foto’s en bedrijfsinformatie)
– Werkt ook op PDA en I-Phone.
– Dure informatiezuil en onhandig mechanisch aan-/afwezig bord overbodig.

Demo

voor een live demonstratie kiest u het menupunt Demo. Daarna krijgt u een aanmeldscherm, bij organisatie en bij het wachwoord vult u demo in.
Een complete installatie bestaat uit een software licentie MSWelcome2.0 en bijv. een 40inch LCD beeldscherm met een netwerk cliënt. Voor meer informatie belt u met MeerServices 010-5990120.

Mobiel

Na de overname in 2006 van een groot gedeelte van VTM Telecommunicatie BV uit Maassluis en een grondige verbouwing kunt u als particuliere en zakelijke klant terecht bij ons voor:

– Mobiele telefoons / Prepaid toestellen
– Abonnementen van KPN, T-Mobile en Vodafone
– Headsets / bluetooth headsets / laders / draagtasjes / batterijen
– Vaste telefoons / DECT toestellen
– Bedrijfstelefonie
– Inbouw van carkits, TV’s in auto’s etc.
– Zowel zakelijk als particulier voor alle providers

 

Bedrijfscentrale

Met de introductie van de nieuwe COMpact 5010 VoIP en COMpact 5020 VoIP Hybride telefooncentrales creëert Auerswald een volledig nieuw marktsegment.

Was men, bij de kleinere centrales, voorheen aangewezen op een analoge, ISDN of VoIP telefooncentrale, met de nieuwe COMpact VoIP serie haalt u met één product het beste van alle drie de oplossingen in huis.

 

DECT

Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) is een ETSI standaard voor digitale draadloze telefoons, bedoeld voor thuis- of kantoorgebruik. DECT kan tevens gebruikt worden voor dataoverdracht.

Grote voordelen van deze techniek is dat de kwaliteit veel hoger is, het digitale verkeer is beveiligd en de communicatie is minder storingsgevoelig.

Bestel informatie

Service informatie

Over MeerServices

MeerServices
Deze website is een onderdeel van MeerServices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis
Info@meerservices.nl

Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Meerservices 2017