Algemeen

Onze aanpak

In de meer dan twintig jaar dat MeerServices bestaat hebben wij een vertrouwde naam op kunnen bouwen. Steeds meer bedrijven ervaren onze service, uitstekende adviezen en producten. Onze brede kennis van automatisering staat op een hoog niveau. Als klant ervaart u dat bij de eerste kennismaking met onze verkopers, de offerte, de uitwerking en bij het werken met onze producten. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met u als klant op te bouwen, door het leveren van betrouwbare automatiseringsdiensten. Al onze diensten worden in eigen beheer uitgevoerd, onze gecertificeerde technici zijn goed op de hoogte van bestaande en nieuwe technieken. Hiermee zijn wij uitgegroeid tot een van de betere en grotere computerbedrijven van Nederland.

Diensten

MeerServices verzorgt volledige automatiseringsprojecten binnen de MKB sector. De werkzaamheden die worden uitgevoerd in deze sector zijn erg uiteenlopend: van het uitbrengen van een advies voor de automatisering tot het plaatsen en onderhouden van complete netwerken, infrastructuren en server/cliënt omgevingen. Uiteraard allemaal geleverd met mainstream A-merk apparatuur toegespitst op de vragen en eisen van u, de klant, en bekeken door een technisch analist. Bij een server omgeving moet worden gedacht aan Microsoft Windows 2008 / 2011 netwerken voorzien van alle faciliteiten, E-mail (Exchange), WebServices (IIS) File- & Printerservices.

Bekabeling

Naast het leveren van hardware zoals computers en servers verzorgen wij ook bekabelde- en draadloze netwerken. Ervaren en gediplomeerde installateurs kunnen de aanleg van uw gehele infrastructuur verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan standaard UTP kabels, maar bijvoorbeeld ook het aanleggen van telefonie, Multi-TV systemen, plaatsen van beveiligingscameras en plasma/TFT schermen. Uiteraard wordt alles netjes weggewerkt in plafonds, muren of met behulp van kabelgoten..

Netwerk

Ook het plaatsen van draadloze netwerksystemen is geen probleem. Dit kan variëren van een eenvoudig WiFi netwerk tot volledige straalverbindingen. Ook de benodigde apparatuur kunnen wij leveren. Dus ook voor uw infrastructuur kunt u bij ons terecht.

Camera’s

Tegenwoordig is een webcam bijna niet weg te denken bij een complete computer uitrusting. Communicatie wordt persoonlijker en leuker. Het is dan ook logisch dat de professionele varianten van deze cameras steeds meer te vinden zijn binnen de beveiligingsmarkt. Tegenwoordig bestaan er hoogwaardige IP cameras die speciaal voor deze toepassing zijn ontworpen. De professionele IP cameras zijn in staat beelden zonder tussenkomst van een pc direct op een server op te slaan. Het is zelfs mogelijk om de cameras aan te sturen via het internet. De uitgebreide versies van deze cameras kunnen ook op afstand bedient worden, de zogenaamde PTZ (pan, tilt, zoom) cameras. Het is nu voorbij met de oude CCTV-Cameras en Timelaps recorders, of het nu draadloos, bedraad, binnen of buiten is. MeerServices heeft hiervoor complete oplossingen. Installaties met cameras inclusief een server die de beelden zonder kwaliteitsverlies opslaat. De beelden kunnen vanuit elke willekeurige locatie bekeken worden en indien nodig opgeslagen worden. Zo bent u altijd op de hoogte wat er gebeurt waar u ook bent.

Samenspel

Een bedrijf automatiseren of de automatisering herzien, is een samenspel tussen MeerServices en u als klant. Er moet goed nagedacht worden over gegevensstromen, groei potentie en gebruikersgemak. Wij leveren naast de hardware ook software. Wij leveren standaardpakketten, maar maken ook op maat software. Dit kan op allerlei gebieden zijn; back-office software, beveiligingssoftware of bijvoorbeeld een conversieprogramma voor het een of ander. Wat wij als MeerServices belangrijk vinden is dat wij er met u als klant samen uit komen. In zowel de oplossing als de service daarna. Het houdt niet op bij het plaatsen van apparatuur en installeren van software. Er zal periodiek naar uw automatisering gekeken moeten worden om alles in topconditie te houden en plannen te maken voor de toekomst. Al met al is MeerServices Automatisering BV er voor al uw automatiseringsvraagstukken.