Geschiedenis

Historie

Het (vroegere) Martin van der Meer Services is als eenmanszaak opgericht op 1 januari 1992 te Naaldwijk. Met een zeer eigen kijk op service(s) (diensten) en automatisering trok dit nieuwe bedrijfje diverse klanten binnen de Randstad. Een brede visie, ruime kennis op computergebied en een studie HTS bedrijfskunde vormde de basis voor de vele automatiseringsprojecten die konden worden aangepakt.

Lisse

MeerServices groeide al snel uit zijn jasje en verhuisde naar het centraal voor de klanten gelegen Lisse in de bollenstreek. Na een viertal jaar verhuisde het bedrijf naar Maassluis, waar het bedrijf aan de Fenacoliuslaan kon doorgroeien.

Maassluis

Hier werd het winkelconcept toegevoegd aan de productenlijn van MeerServices. Daarnaast zijn de werkzaamheden verder uitgebreid met opleidingen en PC-Privé projecten. Alle activiteiten zijn daarom ook ondergebracht onder MeerServices Automatisering BV. Eind 1999 werd er besloten om te gaan verhuizen, de 180m2 was voor meer dan 10 medewerkers intussen erg krap geworden. Na veel zoeken is het oog gevallen op een mooie locatie in het Elysium aan de Industrieweg te Maassluis.

Industrieweg 50-56

Na veel voorbereiding kon MeerServices Automatisering BV haar deuren in juli 2000 openen voor haar klanten. Het nieuwe pand met bijna 600m2 ruimte heeft veel te bieden: een eigen Technisch Service Center, eigen helpdesk, een grote showroom/winkel, aparte werkruimte voor het ontwikkelen van professionele E-Commerce/Internetsites. Het nieuwe pand is dus met recht een mijlpaal in de geschiedenis van MeerServices.

VTM

In het najaar van 2005 merkten we dat telecomunicatie en automatisering producten steeds meer naar elkaar toegroeiden. De samen werking met VTM telecom begon op gang te komen. In het voorjaar van 2006 hebben we besloten om de mobiele + vaste telefonie en telecom producten te integreren binnen MeerServices. Een grote verbouwing was noodzakelijk.
Met de verbouwing is er een 100m2 grote extra Multimediacenter demonstratie vloer op de 1e verdieping gecreëerd. Hierop worden mediacenters, extenders, 3D/LED/TFT/Plasma TVs en projectoren gedemonstreerd. Merken zoals Samsung, Final, HarmanKardon, JBL, Epson etc. staan hier aangesloten. Tevens is er 150m2 extra kantoor ruimte en opslag gecreëerd.

PostNL

Vanaf 2 Oktober 2012 is het Maassluis PostNL Buisness Point binnen MeerServices Gevestigd. PostNL Business Point is de zakelijke afdeling van PostNL. In totaal heeft het postbedrijf 246 zakelijke vestigingen in Nederland. Bij een vestiging van PostNL Business Point Maassluis kunt u onder andere voorverpakte postzegels, zelfklevende zegels op rol, pakketzegels, expressezegels en enveloppen aanschaffen. Tevens is het mogelijk uw gefrankeerde en ongefrankeerde post op te halen en over postbussen te beschikken.

ISR – Identity Smartphone  Reparatie

Eind 2015 is de samenwerking aangegaan met ISR. De behoefte om snel je smartphone weer te kunnen gebruiken met behoud van gevens is een must.  Reparatie van uw smartphone of tablet. Voordelig & incl. garantie. Door echte Vakmensen · Klaar terwijl u wacht · Originele onderdelen.