Kwaliteit

Bij MeerServices staan de kwaliteit van onze diensten en service gericht werken voorop. We zijn geen dozenschuivers die gericht zijn op een hoge omzet. Wij verkopen oplossingen, gericht op een tevreden en goed geholpen klant. Je wordt maar 1 keer blij van de goedkoopste aankoop maar 10 x blijer van de juiste aankoop en garantie en services achteraf.

Bij MeerServices geven we een meerwaarde geven aan onze producten door middel van extra uitleg en ondersteuning. Het kan dus voorkomen dat onze prijzen niet gelijk zijn aan de stuntende internetshops, elk product is altijd wel op een webshop goedkoper te vinden.

De meerwaarde geven we zowel in de winkel als telefonisch. Daarnaast hebben wij een technische dienst die complexe problemen kan oplossen en ook mensen in de buitendienst welke bij u aanhuis problemen kunnen oplossen.

Hiervoor krijgt u echt een stuk service. Ook is onze eigen technische dienst hoog gekwalificeerd en zijn wij gecertificeerd partner van vele grote A merken. Natuurlijk hebben wij geen ‘addertjes onder het gras’ zoals hoge verzendkosten, orderkosten, vooruitbetalen en een langere levertijd als beloofd.