Televisie

Samsung bestaat om betekenisvolle innovaties te creëren die het onmogelijke mogelijk maken. De technologie die ons vooruithelpt, als samenleving en als mensen, is technologie die door de mens gedreven wordt, die mensen helpt zich te uiten en ons dichter bij elkaar brengt.

Samsung creëert enkele van de meest geavanceerde technologieën ter wereld, niet alleen omdat het dat kan, maar ook om mensen in staat te stellen zinvolle vooruitgang in hun leven te boeken en in ruil daarvoor een betere wereld voor iedereen te creëren.

Wij introduceren onze innovatie in technologieën als AI en 5G in meer aspecten van het dagelijks leven; we ontwikkelen ervaringen die mensen helpen om beter te worden, we creëren van huizen die voelen als veilige cocons voor gelukkiger gezinnen, en we hyper-verbinden onze steden om een harmonieuze samenleving tot stand te brengen.

Wij als MeerServices bieden alle TV’s van Samsung aan. Maar ook LG, Philips en Sony leveren wij. Wilt u de het verschil weten tussen OLED en QLED click dan hier.

Ja, ik wil langskomen en de fantastisch beeld ervaren in jullie showroom

* Verplicht veld