Producten

Post NL

Post NL logo

TRACK AND TRACE 
www.postnl.nl


 

Vanaf 2 Oktober 2012 is een PostNL Business Point binnen MeerServices gevestigd.
PostNL Business Point is de zakelijke afdeling van PostNL. In totaal heeft het postbedrijf 246 zakelijke vestigingen in Nederland. Bij een vestiging van PostNL Business Point Maassluis kunt u onder andere voorverpakte postzegels, zelfklevende zegels op rol en pakketzegels aanschaffen. Tevens is het mogelijk uw gefrankeerde en ongefrankeerde post op te halen en over postbussen te beschikken.

Bericht aan alle klanten
Om een snelle afhandeling van uw pakket te te kunnen bieden vragen wij u uw pakket verzendklaar aan te leveren.
Wij hebben bij de PostNL balie helaas geen inpaktafel, tape, of opvulmateriaal. Wij willen daarom benadrukken uw pakket verzendklaar aan te leveren, zodat hij gelijk verzonden kan worden.

Pakket zelfde dag opgehaald door PostNL
PostNL komt elke dag langs om de pakketten op te halen. Echter, wilt u er zeker van zijn dat uw pakket de zelfde dag mee gaat met de PostNL, bied het pakket dan voor 18:00 uur aan. Met uitzondering van zaterdag, de op deze dag door PostNL opgehaalde pakketten worden pas op de eerst volgende werkdag verwerkt.

PostNL Business Point
Het PostNL punt bij MeerServices is een Business Point. Het Business Point is primair voor de zakelijke klant. Het assortiment  grootverpakkingen is hierop afgestemd. Een los velletje is ook te koop.

Bestel informatie

Service informatie

Over MeerServices

MeerServices
Deze website is een onderdeel van MeerServices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis
info@meerservices.nl

Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Meerservices 2018