14 dagen bedenktijd

Wat kun je doen, als je van de koop af wilt binnen de bedenktijd?

Als je iets hebt besteld bij Meerservices.nl, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop.

  • Wil je een product terugsturen? Maak dan gebruik van het modelformulier herroeping. Maar je kunt ook zelf een brief of e-mail schrijven, waarin je aangeeft van de koop af te zien na het versturen hiervan heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
  • Binnen 14 dagen nadat je Meerservices.nl hebt laten weten dat je van de koop afziet, Zal Meerservices.nl u het verschuldigde bedrag terugbetalen zodra het product retour is ontvangen.
  • Retourkosten zijn ten alle tijden voor de koper.

Tip!!  Bewaar altijd een kopie van de brief (met het verzendbewijs) of de e-mail die je hebt verstuurd als bewijs. Bewaar daarnaast ook altijd het bewijs van retourzending van het product.

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd?

Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt houden. Je moet bijvoorbeeld kleding en schoenen kunnen passen. Je mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits je dit netjes doet.

Je mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.

Dit betekend dus:

Wanneer je een product hebt gekocht via Meerservices.nl mag je deze uitpakken voor zover dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer je bijvoorbeeld een televisie hebt gekocht, deze mag controleren op de juiste kleur, juiste type, de juiste voet e.d.. U mag zelfs uw apparatuur er op aansluiten om de specificaties te controleren.
Je mag het product NIET in gebruik nemen.