TV, Satelliet en Internet

Caiway, Canal Digital en Online zijn drie providers waar wij ons in specialiseren.

Dat wilt niet zeggen dat u andere provider abonnementen niet bij ons kan afsluiten. Een kort overzicht, in waarom MeerServices the place to be is, om uw aansluiting bij ons af te sluiten en wat wij per provider bieden.

Wij zijn een onafhankelijke partij op deze markt. Dit komt doordat wij zelf deze providers niet beheren, maar een tussenpersoon en verkooppunt zijn. Wij kunnen dus onafhankelijk advies geven aan u, om er voor te zorgen dat niet de duurste, maar het best passende pakket aangeboden wordt.

Caiway

Caiway biedt drie verschillende pakketten. Ze zijn alle drie bedoeld voor internet en televisie. Caiway is een koploper bij ons in de regio. Niet alleen vanwege het bereik, maar ook vanwege de voordelige pakketten en goede service. Heb je hulp nodig met het installeren van een WiFi router of een alles-in-1-pakket? Ben je op zoek naar een handleiding om je e-mail in te stellen? Dan ben je hier op de juiste plek. MeerServices biedt de kennis, over alles dat te maken heeft met internet en WiFi bij Caiway. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het oplossen van verschillende problemen. Heb je bijvoorbeeld last van traag internet of een verbinding die continue verbreekt. Klik hier voor een overzicht van de drie pakketten.

Canal Digital

Canal Digital is satelliet-tv kan je aanschaffen voor thuis, omdat je bijvoorbeeld extra zenders wilt ontvangen. Ook buiten de Nederlandse grens komt tv kijken via satelliet van pas. Heb je een vakantiehuisje of caravan in het buitenland staan? De schotel set installeer je eenvoudig op welke plek je maar wilt. Zo hoef je niets te missen van jouw favoriete zenders. MeerServices is een erkend servicepunt van Canal Digital: partner en premium partner. Dat wilt zeggen, dat als je naar Canal Digital belt, ze u doorverwijzen naar ons, omdat zij ons erkend hebben als allround specialist op het gebied van satelliettechniek, diverse elektronica en de Canal Digital diensten. De service die hieronder valt te verstaan is o.a. het testen van apparatuur en het opnieuw uitrichten van schotels. Wij hebben apparatuur van Canal Digital op voorraad. Zo kunnen wij bij een defect binnen garantie snel en kosteloos uw apparatuur omruilen.

Klik hier voor een overzicht van de drie pakketten.

Online

Online is een betrouwbaar netwerk, waarbij u gebruik maakt van supersnelle en betrouwbare DSL of glasvezelnetwerk van de KPN. Bovendien krijg je altijd de maximaal mogelijke DSL snelheid op jouw adres, tot wel 100Mb/s. Updates met betrekking tot netwerk verbeteringen, gaan automatisch. U hoeft hier dus niets voor de toen: steeds hogere snelheid zonder dat u daar meer voor gaat betalen. Zo kunt u altijd onbezorgd surfen, chatten en gamen. Glasvezel thuis? De teller voor snel internet kan oplopen tot wel 200Mb/s. De WiFi modem, wordt gratis in bruikleen geleverd.

Klik hier voor een overzicht van de drie pakketten.