Producten

Websites

Ontwikkeling Websites

MeerServices houdt zich bezig met het ontwikkelen van internetproducten. Hiervoor zijn er deskundige in dienst die niet alleen de fijne kneepjes van de technische aanpak kennen, maar ook weten hoe een site visueel moet worden weergegeven. Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken en uw bedrijf presenteren op het internet is bijna een must. Voor uw bedrijf is verkopen via het internet wellicht een goede manier om uw klantenkring te verbreden. De huidige E-Commerce ontwikkelingen van MeerServices zijn wellicht uw verkoopkanaal naar het internet.

Klantenportal

Met de door ons verstrekte inloggegevens kunt u via het klantenportal uw eigen hosting bijhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel ruimte u nog heeft en e-mail accounts aanmaken.

ac7d4bb06e6dba08a10b4c90dbb8d819

 

 

Voorbeeld projecten

Hordijkverpakkingen – Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten.

site

Alcomij – Alcomij is een onafhankelijke en veelzijdige toeleverancier voor de glastuinbouw. Alcomij ontwikkelt en produceert staalconstructies en aluminium systemen voor het bouwen van glazen kassen.

site

 

Bestel informatie

Service informatie

Over MeerServices

MeerServices
Deze website is een onderdeel van MeerServices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis
info@meerservices.nl

Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Meerservices 2018