essays on native modernism essays on civil disobedience child soldiers in uganda essay essays college applications

PRODUCTEN

Over Ons – Kwaliteit

Bij MeerServices staan de kwaliteit van onze diensten en service gericht werken voorop. We zijn geen dozenschuivers die gericht zijn op een hoge omzet. Wij verkopen oplossingen, gericht op een tevreden en goed geholpen klant. Je wordt maar 1 keer blij van de goedkoopste aankoop maar 10 x blijer van de juiste aankoop en garantie en services achteraf.

Bij MeerServices geven we een meerwaarde geven aan onze producten door middel van extra uitleg en ondersteuning. Het kan dus voorkomen dat onze prijzen niet gelijk zijn aan de stuntende internetshops, elk product is altijd wel op een webshop goedkoper te vinden.

De meerwaarde geven we zowel in de winkel als telefonisch. Daarnaast hebben wij een technische dienst die complexe problemen kan oplossen en ook mensen in de buitendienst welke bij u aanhuis problemen kunnen oplossen.

Hiervoor krijgt u echt een stuk service. Ook is onze eigen technische dienst hoog gekwalificeerd en zijn wij gecertificeerd partner van vele grote A merken. Natuurlijk hebben wij geen ‘addertjes onder het gras’ zoals hoge verzendkosten, orderkosten, vooruitbetalen en een langere levertijd als beloofd.

ICTWaarborg

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van de brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Beweringen die wij niet zomaar doen, de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En ICTWaarborg kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten.

Wij zijn dan ook trots dat wij door de ICTWaarborg erkend zijn.

Service informatie

Bestel informatie

Over MeerWebwinkel

MeerWebwinkel 
Is een onderdeel van Meerservices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis

Algemene voorwaarden | Privacy policy | Copyright © Meerservices 2015