MeerProducten

De volgende producten kunnen per maand, kwartaal of jaar worden afgenomen.

Meer 2FA-OTP  (Twee factor authenticatie) beveiligt zonder ingewikkelde stappen of procedures de toegang tot uw bedrijf en gegevens. Het is een krachtige oplossing voor mobiele apparaten die twee-factor authenticatie gebruikt voor extra bescherming van gegevens, zelfs bij zwakke of gelekte wachtwoorden.

Meer 4G-Data (LTE en M2M) Datakaart voor alarmcentrales en Machine to Machine netwerken. Tevens snelle internet verbindingen op elke plek direct in nederland. Tot 200Gb per maand. Met een upload en download van 150Mbit/s

Meer BackUp Online backup oplossing in de cloud.

Meer Antivirus Antivirus oplossing per device per maand

Meer Camera Camera bewaking in de cloud

Meer Certificaat Beveiligings certificaten t.b.v. websites, servers etc

Meer Domeinnaam Domeinnamen

Meer Exchange Uw mail in de cloud. Exchange is beschikbaar als een zelfstandige gehoste service van Microsoft. Exchange is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Office 365-abonnement dat Office-apps, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvat.

Meer Internet  (xDSL – Glasvezel)

Meer Monitor Systeembeheerders moeten elk moment van de dag waakzaam zijn. Verliest u de status van je netwerk en servers even uit het oog, dan speelt u met vuur.

Meer Mobiel ( MS-Mobiel GSM provider)

Meer Office365  Mail en Office (Word,Excell etc.) in de cloud

Meer Lease (Servers en werkstations) Verhuur van apparatuur inclusief onderhoud en services.

Meer Televisie Kiest u voor een van onze standaardpakketten of stelt u volledig zelf uw pakket samen? Dat is maximale keuzevrijheid. Bij ons betaalt u dan ook alleen voor datgene wat u ook daadwerkelijk gebruikt. Leverbaar op alle CIF adressen en tevens het Wilgenrijk Maassluis.

Meer VoIP Voice over IP, oftewel bellen via het internet

Meer VPN (Virtual Private Network) Het gebruik van een VPN verbinding wordt steeds bekender. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat mensen zich steeds bewuster zijn van hun privacy op het internet. Een andere reden is dat ze content willen bekijken die normaal gesproken geblokkeerd zou zijn op een bepaalde locatie zoals Ziggo in het buitenland. En nog een andere reden is dat mensen zichzelf op publieke (wifi) netwerken willen beschermen tegen kwaadwillende hackers. Dit is allemaal mogelijk met een VPN verbinding.

Meer VPS (Hosting) (Virtual Private Server) Treed toe tot de Cloud met uw VPS server van MeerServices, een virtual server met alle voordelen van een dedicated server. Economisch, flexibel en doeltreffend!

Meer Webdrive Uw eigen harddisk in de cloud, net zoals bijv. Dropbox of Google Drive maar dan in uw eigen cloud.

Bestel informatie

Service informatie

Over MeerServices

MeerServices
Deze website is een onderdeel van MeerServices Automatisering

Industrieweg 50-56
3144 CH Maassluis
info@meerservices.nl

Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Meerservices 2017